Udforsk med os

Se Norges kyst i et andet lys

Klik på højttalerikonet for lyd

Udforsk med os

Se Norges kyst i et andet lys

Klik på højttalerikonet for lyd

VI vil ud og udforske verden

Velkommen til Hurtigruten Norge og til vores magasin. Vi ønsker dig god tur og god læsning!

Det mystiske nordlys har i århundreder tiltrukket besøgende fra alle verdenshjørner. Oplevelsen er vanskelig at beskrive. Nordlys skal opleves! Men nordlys er kun én af mange gode grunde til at besøge det nordlige naturoplevelser. Nordnorge og Arktis tilbyder sine gæster nogle af verdens mest spektakulære naturoplevelser.

Nordnorge er unik. Her kan man besøge steder uden for alfarvej, som samtidig er let tilgængelige. Mens nordlyset, Aurora Borealis, danser på himlen, kan man besøge både moderne byer og traditionelle fiskerlejer. Blandt himmelstræbende fjeldkæder, vidtåbent hav, de dybeste fjorde og det smukkeste ølandskab er der også et rigt dyreliv.

Når man besøger Nordnorge, oplever man en blanding af nyt og gammelt, natur og kultur, tilflyttere og familier, der har boet højt mod nord i generationer. Fælles for dem er kærligheden til regionen og et ægte engagement for at bevare og vise den unikke kultur- og naturarv frem.

Naturen har formet samfundet, kunsten, teknologien, høsten af naturressourcerne og maden.

Det nordiske køkken bugner af opskrifter, der er baseret på de unikke og rene råvarer - høstet fra både fjeld og hav. Når du rejser til Nordnorge, er jeg sikker på, at du rejser hjem fyldt med glæde - både i hjertet og i maven.

Mit råd er ganske enkelt at rejse mod nord! Her venter overraskelser, lærdom og oplevelser ud over det sædvanlige. Du får lyst til at rejse tilbage igen og igen!

Hedda Felin Direktør Hurtigruten Norge

Prøv friluftslivet i Norge

Ligesom i Danmark er friluftsliv i Norge en integreret del af kulturen. Det handler om livet udenfor og det sundhedsfremmende ved at tilbringe tid i naturen.

Vær den første, der får nyheder og tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få særtilbud og nye ruteplaner som en af de første.

Telefon: 89 88 47 60

Åbningstider på telefon: Man - fre: 08.00 - 18.00

Email: booking@hurtigruten.com

Dette digitale magasin udgives for Hurtigruten. Ingen del af magasinet må reproduceres uden skriftligt samtykke fra Hurtigruten.

Udgivet af Grin Creative

I denne udgave

Indhold >