Eventyret venter

Siste nytt fra oss

Bestill Trygt

Den populære Bestill Trygt-garantien vår er tilbake, slik at du kan planlegge neste reise med lave skuldre.

Du får fordelene med Bestill Trygt på nye bestillinger foretatt i perioden 1. juli til 31. desember 2021, for reiser med avreise til og med 30. juni 2022.

Gratis ombooking

Du kan endre datoen på reisen din kostnadsfritt til en senere reise i 2021 eller 2022. Dette kan gjøres uansett årsak, uavhengig av covid-19.

Ombooking på grunn av covid-19

Hvis covid-19 påvirker reisen din, kan du ombooke uten kostnad. Du kan også velge å kansellere reisen og motta en cruisekreditt som kan brukes på en senere reise

Foto: Agurtxane Concello

En storstilt miljøoppgradering av kystruteskipene våre

Vi er veldig stolte over at vi skal gjennomføre den største ombyggingen i Hurtigrutens historie, ved å sette i gang med en storstilt miljøoppgradering av kystruteskipene våre. Vi kombinerer de beste tilgjengelige tekniske løsningene for skipene våre, og kutter på den måten CO2-utslippene langs norskekysten med minst en fjerdedel. Og kanskje enda viktigere: Vi legger grunnlaget for å ta i bruk nye og enda mer effektive miljøløsninger i takt med at de utvikles. Oppgraderingen av skipene i rutetrafikken mellom Bergen og Kirkenes er en del av den storstilte satsingen på grønn teknologi som gjennomsyrer hele flåten vår.

Lyngenfjord ,Kaafjord. Foto: Jan R. Olsen

Nidelva Trondheim Norge. Foto: Shutterstock

Miniferie i Norge

Drømmer du om en liten ferie, men har begrenset med fridager? Da kan du glede deg over nyheten Miniferie med Hurtigruten. Med noen enkle klikk kan du bestille en komplett to- eller tredagers havn til havn-seiling, hvor alle måltider om bord, samt hotell inngår i samme pakke – alt til vår aller beste pris. Velkommen om bord!

Den eksklusive nordlysgarantien vår

Nord-Norge er et av de beste og sikreste stedene du kan se nordlyset. Vi seiler i nordlyssonen over den nordlige polarsirkel, et område med intens nordlysaktivitet som er sentrert rundt Nordpolen. Dette betyr flere sjanser til å se nordlyset flere ganger på flere steder.

Nordlyssesongen i denne regionen varer fra 1. oktober til 31. mars. Vi er så sikre på at du vil se nordlyset under sjøreisen din med oss i denne perioden, at vi gir deg denne eksklusive garantien: Hvis nordlyset ikke viser seg i løpet av den 12-dagers klassise rundreisen, gir vi deg en seks- eller syvdagers klassisk sjøreise uten kostnad, slik at du får en ny sjanse til å se det.

Nordlyset over Norge. Foto: Hege Abrahamsen

Er du en Hurtigruten-ambassadør?

Har du meldt deg inn i det nye 1893 Ambassadør- og lojalitetsprogrammet vårt? Det er gratis og åpent for alle, og lar deg dra nytte av fordeler som: • Rabatter i Helly Hansens nettbutikk • Prioritet i Young Explorer-programmet vårt • Rabatt på spennende ekspedisjonscruise og kystreiser i Norge • 5 % rabatt på alle utflukter som besilles om bord og mye mer! Hvis du lurer på betydningen bak årstallet 1893, kan vi fortelle at det var året da Richard With startet en ukentlig reisetjeneste langs norskekysten. Mye er forandret nå, mer enn et århundre senere, men vi har holdt på tradisjonene av utmerket sjømannskap, autentiske opplevelser og engasjementet for å utforske.

Foto: Frank Hentschel/Gästefoto

Kajakkpadling, Grønland. Foto: Mads Pihl – Visit Greenland

Reise alene? Ikke noe problem!

Alle reisene våre er lærerike og sosiale opplevelser, så du trenger ikke bekymre deg for å føle deg ensom om du reiser alene. I en begrenset periode har vi nå flere reiser der du kan bestille en lugar for deg selv uten å betale singeltillegg. Hvis du har drømt om å utforske Alaska, fjordene i Norge, Grønland, Antarktis eller Karibien, men ikke har villet gjøre det alene, kan du benytte sjansen nå! Ikke bare vil du få en fantastisk reise - du vil også få venner for livet underveis. Det er flere reiser tilgjengelig i 2021 og 2022 der gjester som velger å reise alene ikke betaler noe ekstra, så ta en titt på tilbudet vårt!

Det digitale magasin: utgave 2.

La oss presentere den andre utgaven av det digitale magasinet vårt, der vi reiser til Antarktis. Her kan du lese mer om det hvite kontinent og hva som gjør dette til et av de mest spennende reisemålene du kan besøke. Les om hvordan det kan oppleves å reise dit for første gang, hvorfor krill er en så viktig del av økosystemet, og møt Tudor Morgan, en av Hurtigruten Expeditions mest erfarne ekspedisjonsledere i Antarktis.

Del disse artiklene

Utforsk med oss

Bli med originalen langs norskekysten. Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å få spesialtilbud og informasjon om nye reiseruter før alle andre.

Kontakt oss for å snakke om den neste reisen din

I denne utgaven

< Innhold

Intervjuet

Å leve midt i naturens lysshow >