Rejser langs Norges kyst i 2023/2024

Fire klassiske rejser, der viser dig hverdagens tidløse charme i 34 havne og gennem alle fire årstider.

Seneste nyt fra Hurtigruten

Bestil trygt

Med ro i sindet kan man med vores ombestillingspolitik gratis ændre dato for kystrejser i 2022.

Bestil trygt. Foto: Agurtxane Concellon

Bliv en af vores ambassadører

1893 Ambassador er et loyalitetsprogram fra Hurtigruten og Hurtigruten Expeditions med fordele, rabatter, eksklusive tilbud og inspirerende e-nyhedsbreve om fjerne destinationer. Navnet er en reference til 1893, da Hurtigrutens grundlægger Richard With tog ud på den første sejlads i den legendariske rutetrafik langs Norges kyst.

Der er to niveauer i medlemskabet. Niveau 1 er åbent for alle, selvom du ikke har rejst med os før. Niveau 2 er for dig, som har rejst med os tre eller flere sammenhængende nætter.

Lyngenfjord, Kaafjord. Foto: Jan R. Olsen

Nordlys over Norge. Foto: Hege Abrahamsen

Vores eksklusive nordlysgaranti

Nordnorge er et af de bedste og mest sikre steder i verden, hvis man gerne vil se nordlyset. Vi sejler i nordlyszonen nord for Den arktiske Polarcirkel, der er et område med intens nordlysaktivitet omkring Nordpolen. Det betyder, at der er flere chancer for at se nordlys flere gange på flere steder. Sæsonen for nordlys varer fra 1. oktober til 31. marts i denne region. Vi er så sikre på, at man kan se nordlyset på rejser med os i denne periode, at vi kan give vores rejsende dette eksklusive løfte. Hvis lysene ikke viser sig, giver vi en seks- eller syv-dages klassisk rejse gratis for at få en ny chance for at se dem.

Hurtigrutens digitale magasin: Nr. 5

Der er massevis af eventyrlige oplevelser i det varme vand ud for Afrika. I vores forrige udgave kan man læse om Afrikas hemmelige vestkyst og den unikke Bissagos-øgruppe. Eventyrene fortsætter om en kulinarisk rejse gennem den gamle ø Madeira og et nærmere kig på noget af det fascinerende dyreliv (og mennesker), der holder til på Galápagosøerne. Desuden kan man beundre det mesterlige ingeniørarbejde Panamakanalen og få et smugkig på vores renoverede skib M/S Santa Cruz II.

Kajaktur, Grønland. Foto: Mads Phil – Visit Greenland

Rejser du alene? Intet problem

Alle Hurtigrutens ekspeditionsrejser er sjove og sociale oplevelser, hvilket er perfekt, hvis man planlægger at foretage sin næste ferie alene. Og i en begrænset periode er der en række krydstogter, hvor man kan booke en kahyt til dig selv uden at skulle betale ekstra. Hvis du nogensinde har drømt om at udforske Antarktis eller endda Centralamerika, men var bekymret for at gøre det alene, har du nu din store chance. Du vil helt sikkert få en fantastisk tid og få livslange venskaber undervejs. En række ruteplaner er tilgængelige gennem hele 2022, hvor alene-rejsende ikke betaler ekstra, så husk at undersøge dem.

Del disse artikler

Bliv ambassadør

Et loyalitetsprogram og et fællesskab for alle rejseentusiaster!

Som medlem af 1893 Ambassador får du eksklusive tilbud, fordele, rabatter og nyhedsbreve, der er fyldt med inspirerende artikler om fjerntliggende destinationer.

Kontakt os for at drøfte din næste rejse

I denne udgave

< Indhold